@miho_delicious 他の投稿はこちらでcheck✔️
フォローしてお出掛けのヒントにしてね🌈
埼玉情報ーーーーーーーーー
『和牛ひつまぶし川越うし川』
お店のアカウント
@kawagoe_ushikawa
《📍住所》
埼玉県川越市元町1丁目1-11
《⏰営業時間》
11:29-13:30
17:00-20:00(土日のみ16:00-20:00)
《🅿️駐車場》
無(お近くのコインパーキングをご利用ください)
《💰支払い》
現金・QRコード決済利用可
《個室》無
《🥩メニュー》
和牛ひつまぶし午前 2700円
《🥩お出かけメモ》
メディアでもよく撮影されるお店🐂
お店の前に大きな金のウシが鎮座しています😊
和牛のひつまぶしをいただいて来ました!
和牛A5ランクのローストビーフと炭火焼きの2種類がお櫃に入って運ばれて来た時は、ちょっとご褒美贅沢なご飯を堪能できます。
最初はそのまま味を楽しんで、次は薬味を付けて、最後はお出汁で3段階で味わえる❣️
外で売っている和牛メンチカツも店内でもいただけるから、こちらも絶対食べてみて欲しい!
肉肉しいメンチカツはこれで350円⁈と疑いたくなるほどの美味しさ👍
ぜひ行ってみてね❣️
ーーーーーーーーーー
Saitama information
"Wagyu Beef Hitsumabushi Kawagoe Ushikawa"
Store account
@Ushikawa
《📍Address》
1-1-11 Motomachi, Kawagoe City, Saitama Prefecture
《⏰Business hours》
11:29~13:30
17:00-20:00 (16:00-20:00 on Saturdays and Sundays only)
《🅿️Parking》
None (please use nearby coin parking)
《💰Payment》
Cash/QR code payment available
《Private room》No
《🥩Menu》
Wagyu hitsumabushi morning 2700 yen
《🥩Going out memo》
A shop often photographed in the media 🐂
A big golden cow is sitting in front of the shop 😊
We had Japanese beef hitsumabushi!
When you arrive with two types of Wagyu A5 rank roast beef and charcoal-grilled beef, you can enjoy luxurious rice as a little reward.
At first, enjoy the taste as is, then add condiments, and finally add dashi soup for peace of mind❣️
You can also make the wagyu minced cutlet you eat outside inside the store, so you should definitely try it here too!
The meaty minced meat cutlet costs 350 yen! It's so delicious that you'll doubt it👍
Please go and check it out ❣️
ーーーーーーーーーー
#埼玉
#埼玉県
#埼玉グルメ
#埼玉和牛
#埼玉ひつまぶし
#川越
#川越市
#川越観光
#川越デート
#川越グルメ
#Saitama
#Japan
#SaitamaGourmet
#PR
9/3/2024
@miho_delicious 他の投稿はこちらでcheck✔️ フォローしてお出掛けのヒントにしてね🌈 埼玉情報ーーーーーーーーー 『和牛ひつまぶし川越うし川』 お店のアカウント @kawagoe_ushikawa 《📍住所》 埼玉県川越市元町1丁目1-11 《⏰営業時間》 11:29-13:30 17:00-20:00(土日のみ16:00-20:00) 《🅿️駐車場》 無(お近くのコインパーキングをご利用ください) 《💰支払い》 現金・QRコード決済利用可 《個室》無 《🥩メニュー》 和牛ひつまぶし午前 2700円 《🥩お出かけメモ》 メディアでもよく撮影されるお店🐂 お店の前に大きな金のウシが鎮座しています😊 和牛のひつまぶしをいただいて来ました! 和牛A5ランクのローストビーフと炭火焼きの2種類がお櫃に入って運ばれて来た時は、ちょっとご褒美贅沢なご飯を堪能できます。 最初はそのまま味を楽しんで、次は薬味を付けて、最後はお出汁で3段階で味わえる❣️ 外で売っている和牛メンチカツも店内でもいただけるから、こちらも絶対食べてみて欲しい! 肉肉しいメンチカツはこれで350円⁈と疑いたくなるほどの美味しさ👍 ぜひ行ってみてね❣️ ーーーーーーーーーー Saitama information "Wagyu Beef Hitsumabushi Kawagoe Ushikawa" Store account @Ushikawa 《📍Address》 1-1-11 Motomachi, Kawagoe City, Saitama Prefecture 《⏰Business hours》 11:29~13:30 17:00-20:00 (16:00-20:00 on Saturdays and Sundays only) 《🅿️Parking》 None (please use nearby coin parking) 《💰Payment》 Cash/QR code payment available 《Private room》No 《🥩Menu》 Wagyu hitsumabushi morning 2700 yen 《🥩Going out memo》 A shop often photographed in the media 🐂 A big golden cow is sitting in front of the shop 😊 We had Japanese beef hitsumabushi! When you arrive with two types of Wagyu A5 rank roast beef and charcoal-grilled beef, you can enjoy luxurious rice as a little reward. At first, enjoy the taste as is, then add condiments, and finally add dashi soup for peace of mind❣️ You can also make the wagyu minced cutlet you eat outside inside the store, so you should definitely try it here too! The meaty minced meat cutlet costs 350 yen! It's so delicious that you'll doubt it👍 Please go and check it out ❣️ ーーーーーーーーーー #埼玉 #埼玉県 #埼玉グルメ #埼玉和牛 #埼玉ひつまぶし #川越 #川越市 #川越観光 #川越デート #川越グルメ #Saitama #Japan #SaitamaGourmet #PR