Followed by English translation.
🍜 麺屋 あきのそら
🍥 背脂にぼし(850円)
+全部のせ(350円)
📍: 愛知県岡崎市大門3丁目20−15
🅿️: 有り
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まんぷくに続いて岡崎のラーメン店を!今回は令和元年オープンの人気行列店、あきのそらを紹介します!お昼営業しかしておらず、来店することが難しかったため、最近やっと伺うこもができました。元々ラーメンブロガーをされていた、あきさんという方が始めたお店だそうです!公式アカウントによると、『無化調』『自家製麺』『地産地消に取り組み身体に優しいラーメン』がお店のこだわりだそうです!来店時には、数量限定の文字に惹かれ、背脂にぼしに全部のせを注文しました!スープは、この背脂と煮干しの風味が最強にマッチしており、完飲してしまいそうでした!背脂が入っているにもかかわらず、ジャンクになりすぎず非常に上品な1杯でした!また、チャーシューはスモーキーな感じでかなり香りがよく、パクパクと止まらない味わいでした!レギュラーメニューや限定メニューなど、たくさんの魅力的なメニューがまだたくさんあるので、また近く伺います🚗
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🍜Menya Akinosora
🍥Niboshi backfat(yen)
+All toppings(350yen)
📍: 3-20-15, Daimon, Okazaki City
🅿️: Available
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Following Manpukuya, Okazaki's ramen shop! In this time, I’m gonna introduce Akinosora, a popular procession shop that opened in the first year of Reiwa! It was only open for lunch and it was difficult to come to the store, so I was finally able to visit recently. Aki-san, who was originally a ramen blogger, started this shop! According to the official account, the shop is particular about "non-genuine", "homemade noodles", and "body-friendly ramen that works for local production for local consumption"! When I went there, I was attracted to the limited number of letters and ordered all the sardines on the backfat! The soup had the strongest match between the backfat and the flavor of the dried sardines, and I almost drank it completely! Despite the lard, it was a very elegant cup without becoming too junk! Also, the char siu was smoky and quite fragrant, and it had an unstoppable taste! There are still many attractive menus such as regular menus and limited menus, so I will come back soon.
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#あきのそら #岡崎ラーメン #豊田ラーメン #豊田 #愛知ラーメン #愛知グルメ #あいなご #ナゴレコ #名古屋ラーメン #名古屋グルメ #名古屋インスタ交流会 #麺navi東海 #ラーメン #拉麺 #ラーメン巡り #ラーメンパトロール #ラーメン好きな人と繋がりたい #麺スタグラム #🍜 #麺スタグラマー #麺stagram #麺活 #ラーメンスタグラム #ラーメンインスタグラム #ラーメンインスタグラマー #ラーメンwalker #ラーメン大好き #ラーメン好き #ラーメン好きと繋がりたい#ラー活
11/16/2022
Followed by English translation. 🍜 麺屋 あきのそら 🍥 背脂にぼし(850円) +全部のせ(350円) 📍: 愛知県岡崎市大門3丁目20−15 🅿️: 有り ・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・ まんぷくに続いて岡崎のラーメン店を!今回は令和元年オープンの人気行列店、あきのそらを紹介します!お昼営業しかしておらず、来店することが難しかったため、最近やっと伺うこもができました。元々ラーメンブロガーをされていた、あきさんという方が始めたお店だそうです!公式アカウントによると、『無化調』『自家製麺』『地産地消に取り組み身体に優しいラーメン』がお店のこだわりだそうです!来店時には、数量限定の文字に惹かれ、背脂にぼしに全部のせを注文しました!スープは、この背脂と煮干しの風味が最強にマッチしており、完飲してしまいそうでした!背脂が入っているにもかかわらず、ジャンクになりすぎず非常に上品な1杯でした!また、チャーシューはスモーキーな感じでかなり香りがよく、パクパクと止まらない味わいでした!レギュラーメニューや限定メニューなど、たくさんの魅力的なメニューがまだたくさんあるので、また近く伺います🚗 ・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・ 🍜Menya Akinosora 🍥Niboshi backfat(yen) +All toppings(350yen) 📍: 3-20-15, Daimon, Okazaki City 🅿️: Available ・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・ Following Manpukuya, Okazaki's ramen shop! In this time, I’m gonna introduce Akinosora, a popular procession shop that opened in the first year of Reiwa! It was only open for lunch and it was difficult to come to the store, so I was finally able to visit recently. Aki-san, who was originally a ramen blogger, started this shop! According to the official account, the shop is particular about "non-genuine", "homemade noodles", and "body-friendly ramen that works for local production for local consumption"! When I went there, I was attracted to the limited number of letters and ordered all the sardines on the backfat! The soup had the strongest match between the backfat and the flavor of the dried sardines, and I almost drank it completely! Despite the lard, it was a very elegant cup without becoming too junk! Also, the char siu was smoky and quite fragrant, and it had an unstoppable taste! There are still many attractive menus such as regular menus and limited menus, so I will come back soon. ・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・ #あきのそら #岡崎ラーメン #豊田ラーメン #豊田 #愛知ラーメン #愛知グルメ #あいなご #ナゴレコ #名古屋ラーメン #名古屋グルメ #名古屋インスタ交流会 #麺navi東海 #ラーメン #拉麺 #ラーメン巡り #ラーメンパトロール #ラーメン好きな人と繋がりたい #麺スタグラム #🍜 #麺スタグラマー #麺stagram #麺活 #ラーメンスタグラム #ラーメンインスタグラム #ラーメンインスタグラマー #ラーメンwalker #ラーメン大好き #ラーメン好き #ラーメン好きと繋がりたい#ラー活