【はやし】@渋谷
▪︎味玉らーめん ¥900円 也
▪︎濃厚な魚介豚骨の無化調スープ
▪︎ホロホロ焼豚
寒くなってきたねぇ。
渋谷行くとこの濃厚ならーめんが食べたくなる。
東海出身の自分にとってはどこか、スガキヤをめちゃ豪華にした味にも感じる。
まぁ、色合い的にさ。
デザイン的にまずそそるんよ笑
味はもちろんやけど、この柚子がまぁええわ。
スッキリと品を出してるもん。
地味にローストよりもこうしたホロホロ系の焼豚好きっす。
ごちそうさま!
〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜.
<<English>>
It's getting cold, isn't it?
Whenever I go to Shibuya, I want to eat this thick ramen.
I'm from the Tokai region, and I feel that it tastes like a very luxurious version of Sugakiya.Well, in terms of color.
It's intriguing first of all in terms of design, lol.Not only does it taste great, but this yuzu is just great.
He's putting out a clean bill of goods.
I like this kind of barbecue pork rather than roast pork.
Thanks for the meal!
#はやし
#美食サロン #神ぐる
#ラーメン #ラーメン大好き #ラーメンインスタグラマー #ラーメン好きな人と繋がりたい #ラーメン部
#グルメ #グルメ好きな人と繋がりたい #グルメスタグラム #グルメ部 #グルメ好き #グルメ巡り
#東京グルメ #東京ランチ #ランチ
#tokyo #japnesefood #washoku
#beautifulcuisines #japanesefoodlover
#ramen #ramennoodles #ramenlover #ramenstagram #ramen🍜#ramentime #noodleworship #🍜#washoku
6/29/2024
【はやし】@渋谷 ▪︎味玉らーめん ¥900円 也 ▪︎濃厚な魚介豚骨の無化調スープ ▪︎ホロホロ焼豚 寒くなってきたねぇ。 渋谷行くとこの濃厚ならーめんが食べたくなる。 東海出身の自分にとってはどこか、スガキヤをめちゃ豪華にした味にも感じる。 まぁ、色合い的にさ。 デザイン的にまずそそるんよ笑 味はもちろんやけど、この柚子がまぁええわ。 スッキリと品を出してるもん。 地味にローストよりもこうしたホロホロ系の焼豚好きっす。 ごちそうさま! 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. <<English>> It's getting cold, isn't it? Whenever I go to Shibuya, I want to eat this thick ramen. I'm from the Tokai region, and I feel that it tastes like a very luxurious version of Sugakiya.Well, in terms of color. It's intriguing first of all in terms of design, lol.Not only does it taste great, but this yuzu is just great. He's putting out a clean bill of goods. I like this kind of barbecue pork rather than roast pork. Thanks for the meal! #はやし #美食サロン #神ぐる #ラーメン #ラーメン大好き #ラーメンインスタグラマー #ラーメン好きな人と繋がりたい #ラーメン部 #グルメ #グルメ好きな人と繋がりたい #グルメスタグラム #グルメ部 #グルメ好き #グルメ巡り #東京グルメ #東京ランチ #ランチ #tokyo #japnesefood #washoku #beautifulcuisines #japanesefoodlover #ramen #ramennoodles #ramenlover #ramenstagram #ramen🍜#ramentime #noodleworship #🍜#washoku