【人類みな麺類】@恵比寿
▪︎らーめんmacro ¥800円 也
▪︎TOKYOは絶品焼豚マシマシ、マヨチャーシュー丼も忘れずに
▪︎口いっぱいに広がる貝出汁🐚
昨日の投稿に引き続きまして、こちら東京恵比寿に新店をオープンさせた人類みな麺類。
1日100杯無料というとんでもキャンペーンにより、豪雨の中だったが開店3時間前には100人近い行列だった。
大阪では原点だったので、ここはイチオシのmacroを頼むこととした。
店内を見ると恐竜テイストがテーマの遊び心ある店内に、ガラス越しの製麺機は壮観だ。
貝出汁のこちらの麺は原点とは違い、まさにダシの奥深さを感じより素材が近づいた気がした。
チャーシューもメンマも暑さを決めさせてくれるのだが、ここは当然食感を味わってほしいので、厚めを勧める。
かぶりつくとはこのことだろう。
東京にまた通う店ができた。
完飲!
ごちそうさま!
〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜.
<<English>>
▪︎Ramen Macro ¥800
▪︎Don't forget the excellent barbecued pork mashed and mayo-chashu rice bowl for Tokyo!
▪︎Seaweed broth that fills your mouth with flavor!
Continuing on from yesterday's post, this is Mengroi for Humanity, which opened a new restaurant in Ebisu, Tokyo.
They offered 100 free drinks a day, and although it was raining heavily, there were nearly 100 people waiting in line three hours before the restaurant opened.
Since this was the original shop in Osaka, I decided to order their recommended macro menu.
The dinosaur-themed noodle making machine inside the restaurant was a sight to behold.
The shellfish broth used here is different from the original, and the depth of the broth makes me feel that the ingredients are more closely related to the ingredients.
Both the chashu and the menma let you decide how hot it is, but since we want you to enjoy the texture, we recommend the thicker ones.
I guess that's what I'm talking about.
Now I have another place to go to in Tokyo.
Finish it!
Thanks for the meal!
#人類みな麺類東京本店
#美食サロン #神ぐる
#ラーメン #ラーメン大好き #ラーメンインスタグラマー #ラーメン好きな人と繋がりたい #ラーメン部
#グルメ #グルメ好きな人と繋がりたい #グルメスタグラム #グルメ部 #グルメ好き #グルメ巡り
#東京グルメ #東京ランチ #ランチ
#tokyo #japnesefood #washoku
#beautifulcuisines #japanesefoodlover
#ramen #ramennoodles #ramenlover #ramenstagram #ramentime #noodleworship #🍜#washoku
6/29/2024
【人類みな麺類】@恵比寿 ▪︎らーめんmacro ¥800円 也 ▪︎TOKYOは絶品焼豚マシマシ、マヨチャーシュー丼も忘れずに ▪︎口いっぱいに広がる貝出汁🐚 昨日の投稿に引き続きまして、こちら東京恵比寿に新店をオープンさせた人類みな麺類。 1日100杯無料というとんでもキャンペーンにより、豪雨の中だったが開店3時間前には100人近い行列だった。 大阪では原点だったので、ここはイチオシのmacroを頼むこととした。 店内を見ると恐竜テイストがテーマの遊び心ある店内に、ガラス越しの製麺機は壮観だ。 貝出汁のこちらの麺は原点とは違い、まさにダシの奥深さを感じより素材が近づいた気がした。 チャーシューもメンマも暑さを決めさせてくれるのだが、ここは当然食感を味わってほしいので、厚めを勧める。 かぶりつくとはこのことだろう。 東京にまた通う店ができた。 完飲! ごちそうさま! 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. <<English>> ▪︎Ramen Macro ¥800 ▪︎Don't forget the excellent barbecued pork mashed and mayo-chashu rice bowl for Tokyo! ▪︎Seaweed broth that fills your mouth with flavor! Continuing on from yesterday's post, this is Mengroi for Humanity, which opened a new restaurant in Ebisu, Tokyo. They offered 100 free drinks a day, and although it was raining heavily, there were nearly 100 people waiting in line three hours before the restaurant opened. Since this was the original shop in Osaka, I decided to order their recommended macro menu. The dinosaur-themed noodle making machine inside the restaurant was a sight to behold. The shellfish broth used here is different from the original, and the depth of the broth makes me feel that the ingredients are more closely related to the ingredients. Both the chashu and the menma let you decide how hot it is, but since we want you to enjoy the texture, we recommend the thicker ones. I guess that's what I'm talking about. Now I have another place to go to in Tokyo. Finish it! Thanks for the meal! #人類みな麺類東京本店 #美食サロン #神ぐる #ラーメン #ラーメン大好き #ラーメンインスタグラマー #ラーメン好きな人と繋がりたい #ラーメン部 #グルメ #グルメ好きな人と繋がりたい #グルメスタグラム #グルメ部 #グルメ好き #グルメ巡り #東京グルメ #東京ランチ #ランチ #tokyo #japnesefood #washoku #beautifulcuisines #japanesefoodlover #ramen #ramennoodles #ramenlover #ramenstagram #ramentime #noodleworship #🍜#washoku