(Finally, there is English🇯🇵)
長野県長野市のお気に入り煮干し専門店『麺屋 晴』から限定ラーメン🍜その名も「晴式家系豚骨醤油」(900円)。
家系というから定番かな?と思ったら見事に期待を裏切ってくれました✨😁そう❗️めっちゃ煮干しなんです🐟大量のゲンコツと鶏ガラを長時間じっくり炊き込んだスープという事で豚骨醤油も効いていますが、「晴式」と付いてる理由がよく分かります🤔
麺は太麺で少し固め。そして『晴』といえば、ホロッホロのチャーシュー🐖スープが良く染み込んで美味しい😋✨
次はどんな「晴式」が登場するのか⁉️楽しみです🍜
◼️住所:長野県長野市鶴賀七瀬中町142-6
◼️営業時間:午前11時半〜午後8時半
◼️火曜定休
#ラーメン #ラーメン好き #ラーメン好きな人と繋がりたい #拉麺 #麺スタグラム #麺スタグラマー #煮干しラーメン #煮干し #家系 #家系ラーメン #限定 #限定ラーメン #長野 #長野グルメ #長野ラーメン #長野ランチ #長野市グルメ #長野市ラーメン #長野市ランチ #煮干し専門店 #信州 #チャーシュー
Limited ramen from Nagano City's favorite dried sardines specialty store "Menya Hare" and its name is "Hareshiki Iekei Tonkotsu Soy Sauce" (900 yen).
Is it a classic because it's a family line? When I thought about it, it betrayed my expectations✨😁That's right❗️It's a very dried sardines. Tonkotsu soy sauce is also effective because it's a soup that cooked a large amount of genkotsu and chicken bones for a long time, but I can understand why it says "sunshiki" I will 🤔
The noodles are thick and a little hardened. And speaking of "sunny", the holo horo roast pork soup soaks well and it's delicious😋✨
What kind of "haresiki" will appear next!?️ I'm looking forward to it🍜
4/13/2023
(Finally, there is English🇯🇵) 長野県長野市のお気に入り煮干し専門店『麺屋 晴』から限定ラーメン🍜その名も「晴式家系豚骨醤油」(900円)。 家系というから定番かな?と思ったら見事に期待を裏切ってくれました✨😁そう❗️めっちゃ煮干しなんです🐟大量のゲンコツと鶏ガラを長時間じっくり炊き込んだスープという事で豚骨醤油も効いていますが、「晴式」と付いてる理由がよく分かります🤔 麺は太麺で少し固め。そして『晴』といえば、ホロッホロのチャーシュー🐖スープが良く染み込んで美味しい😋✨ 次はどんな「晴式」が登場するのか⁉️楽しみです🍜 ◼️住所:長野県長野市鶴賀七瀬中町142-6 ◼️営業時間:午前11時半〜午後8時半 ◼️火曜定休 #ラーメン #ラーメン好き #ラーメン好きな人と繋がりたい #拉麺 #麺スタグラム #麺スタグラマー #煮干しラーメン #煮干し #家系 #家系ラーメン #限定 #限定ラーメン #長野 #長野グルメ #長野ラーメン #長野ランチ #長野市グルメ #長野市ラーメン #長野市ランチ #煮干し専門店 #信州 #チャーシュー Limited ramen from Nagano City's favorite dried sardines specialty store "Menya Hare" and its name is "Hareshiki Iekei Tonkotsu Soy Sauce" (900 yen). Is it a classic because it's a family line? When I thought about it, it betrayed my expectations✨😁That's right❗️It's a very dried sardines. Tonkotsu soy sauce is also effective because it's a soup that cooked a large amount of genkotsu and chicken bones for a long time, but I can understand why it says "sunshiki" I will 🤔 The noodles are thick and a little hardened. And speaking of "sunny", the holo horo roast pork soup soaks well and it's delicious😋✨ What kind of "haresiki" will appear next!?️ I'm looking forward to it🍜