Followed by English translation.
🍜 鶏白湯ラーメン専門店 RAMEN 風見鶏 本店
🍥 特製塩(900円)
📍: 愛知県稲沢市長野5丁目103−1
🅿️: 有り
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丸和に続いて濃厚なラーメンを提供されるお店を紹介します!今回は、愛知の左端に位置する濃厚鶏白湯ラーメンをいただけるお店、風見鶏を紹介します!こちらは、鶏白湯スープ🐓と魚介だし🐟を合わせたWスープを用いたラーメンが絶品のお店です。鶏白湯スープは、コクの強い奥美濃産の鶏を丸一日かけて煮込んでいるそうで、手間暇をかけて作られています。来店時には、一番人気と書かれた特製塩を注文しました。ちなみに特製は、通常に比べて、2倍のチャーシューと味玉、のりがトッピングされたお得な一杯になっています。スープは、Wスープなだけあって、非常に奥深い味わいで、最初に鶏の風味がきて、後に魚介の風味が来る感じでした。さらに、チャーシューは鶏のムネ肉とモモ肉がトッピングされてあり、これがまた柔らかくしっとりとしていて、いくらでも食べれそうなぐらい美味しかったです!少し遠いですが、また伺いたいお店の1つになりました!
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🍜 Toripaitan ramen specialty shop RAMEN Kazamidori Main branch
🍥Tokusei Salt(900yen)
📍: 5-103-1, Nagano, Inazawa City, Aichi Prefecture
🅿️: Avalable
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Introducing the shops that offer rich ramen following Maruwa! In this time, I’m gonna introduce Kazamidori, a shop located on the far left of Aichi where you can enjoy rich Toripaitan ramen! This is an excellent ramen shop that uses W soup, which is a combination of Toripaitan soup 🐓 and Seafood dashi 🐟. Toripaitan soup is made by boiling chicken from Okumino, which has a strong body, for a whole day, and it takes time and effort. When I went there, I ordered Tokusei salt that was written as the most popular. By the way, Tokusei is a great deal with twice as much char siu🐓, Seasoned egg, and Seaweed as compared to normal. The soup was just like W soup, so it had a very deep taste, with the chicken flavor coming first and the seafood flavor coming later. In addition, the char siu was topped with chicken breast and thigh meat, which was also soft and moist, and it was delicious enough to eat as much as you want! It's a little far, but it's one of the shops I'd like to visit again!
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11/16/2022
Followed by English translation. 🍜 鶏白湯ラーメン専門店 RAMEN 風見鶏 本店 🍥 特製塩(900円) 📍: 愛知県稲沢市長野5丁目103−1 🅿️: 有り ・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・ 丸和に続いて濃厚なラーメンを提供されるお店を紹介します!今回は、愛知の左端に位置する濃厚鶏白湯ラーメンをいただけるお店、風見鶏を紹介します!こちらは、鶏白湯スープ🐓と魚介だし🐟を合わせたWスープを用いたラーメンが絶品のお店です。鶏白湯スープは、コクの強い奥美濃産の鶏を丸一日かけて煮込んでいるそうで、手間暇をかけて作られています。来店時には、一番人気と書かれた特製塩を注文しました。ちなみに特製は、通常に比べて、2倍のチャーシューと味玉、のりがトッピングされたお得な一杯になっています。スープは、Wスープなだけあって、非常に奥深い味わいで、最初に鶏の風味がきて、後に魚介の風味が来る感じでした。さらに、チャーシューは鶏のムネ肉とモモ肉がトッピングされてあり、これがまた柔らかくしっとりとしていて、いくらでも食べれそうなぐらい美味しかったです!少し遠いですが、また伺いたいお店の1つになりました! ・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・ 🍜 Toripaitan ramen specialty shop RAMEN Kazamidori Main branch 🍥Tokusei Salt(900yen) 📍: 5-103-1, Nagano, Inazawa City, Aichi Prefecture 🅿️: Avalable ・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・ Introducing the shops that offer rich ramen following Maruwa! In this time, I’m gonna introduce Kazamidori, a shop located on the far left of Aichi where you can enjoy rich Toripaitan ramen! This is an excellent ramen shop that uses W soup, which is a combination of Toripaitan soup 🐓 and Seafood dashi 🐟. Toripaitan soup is made by boiling chicken from Okumino, which has a strong body, for a whole day, and it takes time and effort. When I went there, I ordered Tokusei salt that was written as the most popular. By the way, Tokusei is a great deal with twice as much char siu🐓, Seasoned egg, and Seaweed as compared to normal. The soup was just like W soup, so it had a very deep taste, with the chicken flavor coming first and the seafood flavor coming later. In addition, the char siu was topped with chicken breast and thigh meat, which was also soft and moist, and it was delicious enough to eat as much as you want! It's a little far, but it's one of the shops I'd like to visit again! ・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・‥・ #RAMEN風見鶏 #風見鶏 #稲沢ラーメン #豊田ラーメン #豊田 #愛知ラーメン #愛知グルメ #あいなご #ナゴレコ #名古屋ラーメン #名古屋グルメ #名古屋インスタ交流会 #麺navi東海 #ラーメン #拉麺 #ラーメン巡り #ラーメンパトロール #ラーメン好きな人と繋がりたい #麺スタグラム #🍜 #麺スタグラマー #麺stagram #麺活 #ラーメンスタグラム #ラーメンインスタグラム #ラーメンインスタグラマー #ラーメンwalker #ラーメン大好き #ラーメン好き #ラーメン好きと繋がりたい