☘予算15000円☘寿司&和牛。美味しいものは脂肪と糖でできている│#ポン酒タグラム
今回は「 祇園 寿司六 @gionsushi6 」へ伺いました。
京都でお肉とお寿司を同時に食べられるお店です。
■雰囲気:カウンターのみ
■食べ物:コース料理
■価格感:祇園価格
ズドラーストヴィ!(こんにちわの意味)
ミヤーンです。
こちらのお店は、祇園四条エリアにあります。
【 噛まなくてもトロける食感に脱帽 】
板前で握る本格鮨に高級和牛まで堪能できるのがコチラのお店の特徴
コースの始まりは、イチボのお刺身。
甘くて常温にするだけでどんどん脂が赤みとなじんでいくようなお肉。これを秘伝の醤油ダレにからめて食べる。これで口の中は旨味成分がコーティングされました!
【 巻き寿司も握りも肉があるから美味しい 】
赤身を食べたときの「香り」が段違い。それでいてふっくらとした身の食感と、すこし硬めで温かいシャリのほどける感じが口の中で別の食べ物に昇華したような旨さでした。
人気の〆「トロタク」も是非ご賞味あれ。
こちらのお店でこれが無いとお客様に怒られるメニューなんだとか。
ウニ、いくら、トロ、たくあんが贅沢に盛られた一品はまさにコースのグランドフィナーレ!
フクースナ!(美味しいの意味)
【 まとめ 】
今回は以下のメニューで一人15000円でした。
・寿司コース:15000円
板前で大将と会話を楽しみながら食事をするとなんだか大人になったような感覚になります。
お見送りまでしていただきまた行きたくなるお店でした。
みんなも行ってみてね。
スパスィーバ ザ ウガシシェーニエ(^_-)-☆(ばいばい)
☘Budget 15,000 yen ☘Sushi & Wagyu Beef. Good food is made of fat and carbohydrates.
This time we visited "Gion Sushi Roku @gionsushi6".
It is a restaurant where you can eat meat and sushi at the same time in Kyoto.
■Atmosphere: Counter only
■Food: Course meal
■Price: Slightly upscale
Hello. This is Miyan.
This restaurant is located in the Gion-Shijo area.
【 The food is so delicious that it melts without chewing 】
You can enjoy sushi and wagyu beef made at the counter at this restaurant.
The course begins with Wagyu sashimi.
This is served with the restaurant's original soy sauce.
【 Both sushi rolls and nigiri are delicious because of the wagyu beef 】
The aroma of the tuna is amazing.
The texture of the plump meat. The deliciousness of the rice.
One bite was so delicious that it was as if the food had changed into something different from what it had been before.
Be sure to try the popular closing dish "Torotaku" as well.
Lavishly piled with sea urchin, salmon roe, tororo (toro), and sawan (herring), this dish is a must-have to end the course.
【 Summary 】
This time, the price was 15,000 yen per person for the following menu.
Sushi course: 15,000 yen
I felt as if I had become an adult when I dined at the counter while conversing with the chef.
You should all go there. Bye bye.
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#フクースナ #京都 #京都グルメ #京都ディナー #京都ごはん #京都居酒屋 #京都美食 #kyotojyalan #京都寿司 #kyototrip #kyototripper #kyototrip2022 #japantrip #japantravel
8/23/2022
☘予算15000円☘寿司&和牛。美味しいものは脂肪と糖でできている│#ポン酒タグラム 今回は「 祇園 寿司六 @gionsushi6 」へ伺いました。 京都でお肉とお寿司を同時に食べられるお店です。 ■雰囲気:カウンターのみ ■食べ物:コース料理 ■価格感:祇園価格 ズドラーストヴィ!(こんにちわの意味) ミヤーンです。 こちらのお店は、祇園四条エリアにあります。 【 噛まなくてもトロける食感に脱帽 】 板前で握る本格鮨に高級和牛まで堪能できるのがコチラのお店の特徴 コースの始まりは、イチボのお刺身。 甘くて常温にするだけでどんどん脂が赤みとなじんでいくようなお肉。これを秘伝の醤油ダレにからめて食べる。これで口の中は旨味成分がコーティングされました! 【 巻き寿司も握りも肉があるから美味しい 】 赤身を食べたときの「香り」が段違い。それでいてふっくらとした身の食感と、すこし硬めで温かいシャリのほどける感じが口の中で別の食べ物に昇華したような旨さでした。 人気の〆「トロタク」も是非ご賞味あれ。 こちらのお店でこれが無いとお客様に怒られるメニューなんだとか。 ウニ、いくら、トロ、たくあんが贅沢に盛られた一品はまさにコースのグランドフィナーレ! フクースナ!(美味しいの意味) 【 まとめ 】 今回は以下のメニューで一人15000円でした。 ・寿司コース:15000円 板前で大将と会話を楽しみながら食事をするとなんだか大人になったような感覚になります。 お見送りまでしていただきまた行きたくなるお店でした。 みんなも行ってみてね。 スパスィーバ ザ ウガシシェーニエ(^_-)-☆(ばいばい) ☘Budget 15,000 yen ☘Sushi & Wagyu Beef. Good food is made of fat and carbohydrates. This time we visited "Gion Sushi Roku @gionsushi6". It is a restaurant where you can eat meat and sushi at the same time in Kyoto. ■Atmosphere: Counter only ■Food: Course meal ■Price: Slightly upscale Hello. This is Miyan. This restaurant is located in the Gion-Shijo area. 【 The food is so delicious that it melts without chewing 】 You can enjoy sushi and wagyu beef made at the counter at this restaurant. The course begins with Wagyu sashimi. This is served with the restaurant's original soy sauce. 【 Both sushi rolls and nigiri are delicious because of the wagyu beef 】 The aroma of the tuna is amazing. The texture of the plump meat. The deliciousness of the rice. One bite was so delicious that it was as if the food had changed into something different from what it had been before. Be sure to try the popular closing dish "Torotaku" as well. Lavishly piled with sea urchin, salmon roe, tororo (toro), and sawan (herring), this dish is a must-have to end the course. 【 Summary 】 This time, the price was 15,000 yen per person for the following menu. Sushi course: 15,000 yen I felt as if I had become an adult when I dined at the counter while conversing with the chef. You should all go there. Bye bye. ✄---------------------------------------‐✄ #フクースナ #京都 #京都グルメ #京都ディナー #京都ごはん #京都居酒屋 #京都美食 #kyotojyalan #京都寿司 #kyototrip #kyototripper #kyototrip2022 #japantrip #japantravel