【焼きあご塩らーめんたかはし】@歌舞伎町
▪︎焼きあご塩らー麺 ¥800円 也
▪︎香ばしい油にあっさりとした中にコク
▪︎手打ち麺の食感
寒い。ラーメンが身体に欲しくなる季節だ。スープが俺を呼んでいる。
国産豚の拳骨をじっくり炊いてコクを出し、焼きあごを主体とする魚介の旨みを重なる。
焼きあごから出る黄金色の出汁は驚くほど上品で香りも良き。
やんごとなし。
ごちそうさま!
〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜.
<<English>>
It's cold.It's the time of year when my body craves ramen noodles.The soup is calling me.
It is made with slow-cooked domestic pork bones to give it a richness, and the flavor of fish and shellfish, mainly grilled goby, is layered on top of it.
The golden color of the broth that comes out of the grilled conger emanating from it is surprisingly elegant and has a good aroma.
You will never be disappointed.
Thank you!
#らー麺たかはし
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6/29/2024
【焼きあご塩らーめんたかはし】@歌舞伎町 ▪︎焼きあご塩らー麺 ¥800円 也 ▪︎香ばしい油にあっさりとした中にコク ▪︎手打ち麺の食感 寒い。ラーメンが身体に欲しくなる季節だ。スープが俺を呼んでいる。 国産豚の拳骨をじっくり炊いてコクを出し、焼きあごを主体とする魚介の旨みを重なる。 焼きあごから出る黄金色の出汁は驚くほど上品で香りも良き。 やんごとなし。 ごちそうさま! 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. 〜.〜.〜. <<English>> It's cold.It's the time of year when my body craves ramen noodles.The soup is calling me. It is made with slow-cooked domestic pork bones to give it a richness, and the flavor of fish and shellfish, mainly grilled goby, is layered on top of it. The golden color of the broth that comes out of the grilled conger emanating from it is surprisingly elegant and has a good aroma. You will never be disappointed. Thank you! #らー麺たかはし #美食サロン #神ぐる #ラーメン #ラーメン大好き #ラーメンインスタグラマー #ラーメン好きな人と繋がりたい #ラーメン部 #グルメ #グルメ好きな人と繋がりたい #グルメスタグラム #グルメ部 #グルメ好き #グルメ巡り #東京グルメ #東京ランチ #ランチ #tokyo #japnesefood #washoku #beautifulcuisines #japanesefoodlover #ramen #ramennoodles #ramenlover #ramenstagram #ramen🍜#ramentime #noodleworship #🍜#washoku