【#classic参鶏湯 】
恵比寿にある『ネオ大衆韓国料理』
※予約必須!
最初に参鶏湯のスープ2種類を飲み比べ😎
一般的なクラシックか、お店自慢のオリジナルブレンドのヒョンデ‼︎
あとで注文する参鶏湯の為にしっかり味わうことがおすすめ❤️🔥
今回はお店のオリジナルブレンドのヒョンデにしました🙆♀️
薬膳たっぷりで飲んだ瞬間沁みる、、、
お肉も柔らかくて、どんな時期にもぴったりな参鶏湯‼︎
アラカルトも本格韓国料理が豊富‼︎
個人的ベスト3
①マンドゥ
韓国式薄皮小籠包‼︎
肉汁たっぷりなのでこぼさないように気をつけて🥹
②チヂミ
四角いチヂミ‼︎
カリカリでカットされてるのでパクパク食べれる👍
③フライドチキン全盛りセット
4種類のチキンを食べ比べ😎
プルダッグは結構辛かったです🫢
キャラが描かれてるかわいいペーパーに包んで映えるし美味しい✌🏻
ネオ大衆韓国料理という新ジャンル。
他の料理も食べたいのでリピート確定🎉
CLASSIC Sanggi-Tang
#classicsanggitang
#ebisustation
#tokyo
Neo Popular Korean Cuisine" in that emai
Reservations required!
First, you can compare 2 kinds of Sanggi-Tang soup 😎.
There are two types: the common classic or the restaurant's original blend of hyundae. ‼︎
It is recommended to taste thoroughly for the chicken soup you will order later ❤️
This time, I went for the restaurant's original blend of Hyundeok. 🙆♀️
It is full of medicinal herbs and sinks in the moment you drink it,
The meat was tender and the chicken soup was perfect for any time of the year. ‼︎
A la carte menu also offers a wide variety of authentic Korean dishes: ‼︎
My personal top 3
Mandu
①Korean-style thin-skinned parcels of dumplings‼︎
Be careful not to spill the gravy 🥹 as it's full of juices!
②Chijimi
Square pancakes‼︎
They are crispy and cut into small pieces so you can eat them with a crunch 👍.
③Fried chicken set
4 kinds of chicken to compare 😎.
The pulled pork was quite spicy 🫢.
Wrapped in cute paper with characters on it, it looks good and tastes good. ✌🏻
A new genre of neo-popular Korean food.
I will repeat to try other dishes!
----------------------------------
🚃恵比寿駅
📍 東京都渋谷区恵比寿西1-13-2 サンキビル 2F
💰¥5,000-¥5,999
⏰ [ランチ]
11:30~15:00(L.O.14:00)
[ディナー]
17:30~24:00(L.O.23:30)
----------------------------------
#東京グルメ #恵比寿グルメ #東京韓国料理 #恵比寿韓国料理 #恵比寿ディナー #恵比寿ランチ #ネオ大衆韓国料理 #ネオ韓国料理 #ネオ大衆居酒屋 #クラシック参鶏湯 #参鶏湯 #チヂミ #カリカリチヂミ #マンドゥ
#ginseng #koreafood #tokyotrip #tokyotravel #ebisukoreanfood #ebisugourmet #tokyogourmet
#foodistagram #うましかて
10/8/2024
【#classic参鶏湯 】 恵比寿にある『ネオ大衆韓国料理』 ※予約必須! 最初に参鶏湯のスープ2種類を飲み比べ😎 一般的なクラシックか、お店自慢のオリジナルブレンドのヒョンデ‼︎ あとで注文する参鶏湯の為にしっかり味わうことがおすすめ❤️🔥 今回はお店のオリジナルブレンドのヒョンデにしました🙆♀️ 薬膳たっぷりで飲んだ瞬間沁みる、、、 お肉も柔らかくて、どんな時期にもぴったりな参鶏湯‼︎ アラカルトも本格韓国料理が豊富‼︎ 個人的ベスト3 ①マンドゥ 韓国式薄皮小籠包‼︎ 肉汁たっぷりなのでこぼさないように気をつけて🥹 ②チヂミ 四角いチヂミ‼︎ カリカリでカットされてるのでパクパク食べれる👍 ③フライドチキン全盛りセット 4種類のチキンを食べ比べ😎 プルダッグは結構辛かったです🫢 キャラが描かれてるかわいいペーパーに包んで映えるし美味しい✌🏻 ネオ大衆韓国料理という新ジャンル。 他の料理も食べたいのでリピート確定🎉 CLASSIC Sanggi-Tang #classicsanggitang #ebisustation #tokyo Neo Popular Korean Cuisine" in that emai Reservations required! First, you can compare 2 kinds of Sanggi-Tang soup 😎. There are two types: the common classic or the restaurant's original blend of hyundae. ‼︎ It is recommended to taste thoroughly for the chicken soup you will order later ❤️ This time, I went for the restaurant's original blend of Hyundeok. 🙆♀️ It is full of medicinal herbs and sinks in the moment you drink it, The meat was tender and the chicken soup was perfect for any time of the year. ‼︎ A la carte menu also offers a wide variety of authentic Korean dishes: ‼︎ My personal top 3 Mandu ①Korean-style thin-skinned parcels of dumplings‼︎ Be careful not to spill the gravy 🥹 as it's full of juices! ②Chijimi Square pancakes‼︎ They are crispy and cut into small pieces so you can eat them with a crunch 👍. ③Fried chicken set 4 kinds of chicken to compare 😎. The pulled pork was quite spicy 🫢. Wrapped in cute paper with characters on it, it looks good and tastes good. ✌🏻 A new genre of neo-popular Korean food. I will repeat to try other dishes! ---------------------------------- 🚃恵比寿駅 📍 東京都渋谷区恵比寿西1-13-2 サンキビル 2F 💰¥5,000-¥5,999 ⏰ [ランチ] 11:30~15:00(L.O.14:00) [ディナー] 17:30~24:00(L.O.23:30) ---------------------------------- #東京グルメ #恵比寿グルメ #東京韓国料理 #恵比寿韓国料理 #恵比寿ディナー #恵比寿ランチ #ネオ大衆韓国料理 #ネオ韓国料理 #ネオ大衆居酒屋 #クラシック参鶏湯 #参鶏湯 #チヂミ #カリカリチヂミ #マンドゥ #ginseng #koreafood #tokyotrip #tokyotravel #ebisukoreanfood #ebisugourmet #tokyogourmet #foodistagram #うましかて