(Finally, there is English🇯🇵)
長野県長野市で人気の煮干し専門店『麺屋 晴』🍜
先日投稿した「晴式家系豚骨醤油」(900円)に加えて、ご紹介し損ねたサイドメニュー「和え玉 半麺」(150円)。
細麺には『晴』の特製醤油タレ、煮干し油、煮干し粉、コロチャーシュー、ネギが載っています✨
少量シンプルなのに、一杯のミニ丼に店のこだわりと煮干しの旨味が全部詰まってます😁サイズ的にもラーメンのお供にピッタリ🍜
ちなみに店では定期的にタルタルソース煮干し、カレー煮干し、烏賊煮干し味も出してます❗️個人的にはタルタル煮干し味を一度食べて欲しいです✨画像見てたら、また食べたくなっちゃいました😋💕笑
◼️住所:長野県長野市鶴賀七瀬中町142-6
◼️営業時間:午前11時半〜午後8時半
◼️火曜定休
#ラーメン #ラーメン好き #ラーメン好きな人と繋がりたい #拉麺 #麺スタグラム #麺スタグラマー #煮干しラーメン #煮干し #長野 #長野グルメ #長野ラーメン #長野ランチ #長野市グルメ #長野市ラーメン #長野市ランチ #煮干し専門店 #信州 #チャーシュー #和え玉 #サイドメニュー #煮干し油 #japan #japanesefood #noodle #japanesenoodle #japaneseculture
Popular dried sardines specialty store in Nagano City, Nagano Prefecture "Menya Hare"🍜
In addition to the "Hareshiki Iekei Tonkotsu Soy Sauce" (900 yen) I posted the other day, the side menu "aedama half" (150 yen) that I failed to introduce.
The thin noodles have "Fine" special soy sauce sauce, dried sardines oil, dried sardines flour, coro chashu, and green onions✨
Even though it's a small amount simple, a cup of mini rice bowls are all packed with the commitment of the restaurant and the umami of dried sardines😁 It's perfect for accompanying ramen in terms of size 🍜
By the way, at the store, we regularly serve tartar sauce dried sardines, curry dried sardines, and squid dried sardines❗️Personally, I want you to eat tartar niboshi flavor once✨Looking at the image, I wanted to eat it again😋💕 lol
4/13/2023
(Finally, there is English🇯🇵) 長野県長野市で人気の煮干し専門店『麺屋 晴』🍜 先日投稿した「晴式家系豚骨醤油」(900円)に加えて、ご紹介し損ねたサイドメニュー「和え玉 半麺」(150円)。 細麺には『晴』の特製醤油タレ、煮干し油、煮干し粉、コロチャーシュー、ネギが載っています✨ 少量シンプルなのに、一杯のミニ丼に店のこだわりと煮干しの旨味が全部詰まってます😁サイズ的にもラーメンのお供にピッタリ🍜 ちなみに店では定期的にタルタルソース煮干し、カレー煮干し、烏賊煮干し味も出してます❗️個人的にはタルタル煮干し味を一度食べて欲しいです✨画像見てたら、また食べたくなっちゃいました😋💕笑 ◼️住所:長野県長野市鶴賀七瀬中町142-6 ◼️営業時間:午前11時半〜午後8時半 ◼️火曜定休 #ラーメン #ラーメン好き #ラーメン好きな人と繋がりたい #拉麺 #麺スタグラム #麺スタグラマー #煮干しラーメン #煮干し #長野 #長野グルメ #長野ラーメン #長野ランチ #長野市グルメ #長野市ラーメン #長野市ランチ #煮干し専門店 #信州 #チャーシュー #和え玉 #サイドメニュー #煮干し油 #japan #japanesefood #noodle #japanesenoodle #japaneseculture Popular dried sardines specialty store in Nagano City, Nagano Prefecture "Menya Hare"🍜 In addition to the "Hareshiki Iekei Tonkotsu Soy Sauce" (900 yen) I posted the other day, the side menu "aedama half" (150 yen) that I failed to introduce. The thin noodles have "Fine" special soy sauce sauce, dried sardines oil, dried sardines flour, coro chashu, and green onions✨ Even though it's a small amount simple, a cup of mini rice bowls are all packed with the commitment of the restaurant and the umami of dried sardines😁 It's perfect for accompanying ramen in terms of size 🍜 By the way, at the store, we regularly serve tartar sauce dried sardines, curry dried sardines, and squid dried sardines❗️Personally, I want you to eat tartar niboshi flavor once✨Looking at the image, I wanted to eat it again😋💕 lol