※ 動画投稿(リール)のみでしたが、写真の良さもあると思いますので写真版を投稿します。内容は重複しますので、写真版のコメント欄はオフにしてます♪
西新宿に用があり急に二ンニクたっぷり!のトマトとニンニクのパスタが恋しくなり「カプリチョーザ 新宿ワシントンホテル店 」へ!たまに無性に食べたくなるんですよね・・・。私、これとても好きで😂
12時半過ぎに伺い、店内で名前を書き20分ほど待ち入店。
オーダーは、もちろん!トマトとニンニクのパスタ(1,150円)とマルゲリータ(1,490円)、エスカルゴのオーブン焼き(1,180円)、ハウスワイン赤グラス(460円)を。
定番中の定番!トマトとニンニクのパスタは、たっぷりニンニクが効いたコクのあるパスタで安定の美味しさ!口にパスタが入った瞬間「あー!これを私は求めていた!」と確信!
マルゲリータは、娘が大好き!モッツァレラチーズとバジリコとシンプルトッピング!熱々をハフハフと。
エスカルゴのオーブン焼きは、エスカルゴをガーリックやエシャロット,粒マスタード等を効かせてオーブン焼きあげた逸品。パンにつけても美味しいですし、お酒と相性抜群で大好きなお味!
ほろ酔い気分でお店を後にしました♬
I have business in Nishi-Shinjuku and suddenly have plenty of garlic! I miss the tomato and garlic pasta, so I went to “Capricciosa Shinjuku Washington Hotel”! Sometimes I really want to eat... i love this so much😂 I visited after 12:30, wrote my name in the store and waited for about 20 minutes to enter the store. Order, of course! Tomato and garlic pasta (1,150 yen) and margherita (1,490 yen), oven-baked escargot (1,180 yen), house wine red glass (460 yen). Standard among standard! Tomato and garlic pasta is a rich pasta with plenty of garlic and a stable deliciousness! The moment I put pasta in my mouth, I was convinced that "Ah! This is what I was looking for!" My daughter loves Margherita! Simple topping with mozzarella cheese and basil! It's hot and hot. Oven-baked escargot is a gem of oven-baked escargot with garlic, shallots, mustard, etc. It's also delicious on bread, and it goes great with alcohol, which is my favorite flavor! I left the shop feeling tipsy ♬
カプリチョーザ 新宿ワシントンホテル店
東京都新宿区 西新宿3-2-9 新宿ワシントンホテル B1F
03-3343-3882
#カプリチョーザ #トマトとニンニクのパスタ #マルゲリータ #エスカルゴのオーブン焼き #新宿パスタ #西新宿 #西新宿イタリアン #西新宿パスタ gourmet #yummy #yum #instafood #foodstagram #foodporn
1/13/2024
※ 動画投稿(リール)のみでしたが、写真の良さもあると思いますので写真版を投稿します。内容は重複しますので、写真版のコメント欄はオフにしてます♪ 西新宿に用があり急に二ンニクたっぷり!のトマトとニンニクのパスタが恋しくなり「カプリチョーザ 新宿ワシントンホテル店 」へ!たまに無性に食べたくなるんですよね・・・。私、これとても好きで😂 12時半過ぎに伺い、店内で名前を書き20分ほど待ち入店。 オーダーは、もちろん!トマトとニンニクのパスタ(1,150円)とマルゲリータ(1,490円)、エスカルゴのオーブン焼き(1,180円)、ハウスワイン赤グラス(460円)を。 定番中の定番!トマトとニンニクのパスタは、たっぷりニンニクが効いたコクのあるパスタで安定の美味しさ!口にパスタが入った瞬間「あー!これを私は求めていた!」と確信! マルゲリータは、娘が大好き!モッツァレラチーズとバジリコとシンプルトッピング!熱々をハフハフと。 エスカルゴのオーブン焼きは、エスカルゴをガーリックやエシャロット,粒マスタード等を効かせてオーブン焼きあげた逸品。パンにつけても美味しいですし、お酒と相性抜群で大好きなお味! ほろ酔い気分でお店を後にしました♬ I have business in Nishi-Shinjuku and suddenly have plenty of garlic! I miss the tomato and garlic pasta, so I went to “Capricciosa Shinjuku Washington Hotel”! Sometimes I really want to eat... i love this so much😂 I visited after 12:30, wrote my name in the store and waited for about 20 minutes to enter the store. Order, of course! Tomato and garlic pasta (1,150 yen) and margherita (1,490 yen), oven-baked escargot (1,180 yen), house wine red glass (460 yen). Standard among standard! Tomato and garlic pasta is a rich pasta with plenty of garlic and a stable deliciousness! The moment I put pasta in my mouth, I was convinced that "Ah! This is what I was looking for!" My daughter loves Margherita! Simple topping with mozzarella cheese and basil! It's hot and hot. Oven-baked escargot is a gem of oven-baked escargot with garlic, shallots, mustard, etc. It's also delicious on bread, and it goes great with alcohol, which is my favorite flavor! I left the shop feeling tipsy ♬ カプリチョーザ 新宿ワシントンホテル店 東京都新宿区 西新宿3-2-9 新宿ワシントンホテル B1F 03-3343-3882 #カプリチョーザ #トマトとニンニクのパスタ #マルゲリータ #エスカルゴのオーブン焼き #新宿パスタ #西新宿 #西新宿イタリアン #西新宿パスタ gourmet #yummy #yum #instafood #foodstagram #foodporn